google.com, pub-9857529176860479, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Οδική Βοήθεια

                   ΜΟΝΟ ΜΕ 22 ΕΥΡΩ 


Εξασφαλίσαμε έκπτωση στην κάλυψη οδικής βοήθειας απο την μεγαλύτερη εταιρεία παροχής του είδους.
Η Οδική Βοήθεια της ΕΛΠΑ (Ο.Β.ΕΛΠΑ) καλύπτει την Ηπειρωτική Ελλάδα και σήμερα τα νησιά : Άνδρο, Ζάκυνθο, Θάσο, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λέσβο, Λήμνο, Λευκάδα, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Πάτμο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σύρο, Τήνο, Χίο .
Η Ο.Β.ΕΛΠΑ λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ώρο 365 μέρες το χρόνο με τουλάχιστον 84 σταθμούς εξυπηρέτησης με τη μεγαλύτερη δύναμη οχημάτων και τεχνιτών σε σχέση με τους συνδρομητές της από οποιαδήποτε άλλη οδική βοήθεια και με τη μεγαλύτερη πυκνότητα σταθμών εξυπηρέτησης, η απόσταση μεταξύ των οποίων δεν υπερβαίνει τα 75 χιλιομ. Έτσι η εξυπηρέτηση είναι άμεση και ουσιαστική.

Αποστολή της Ο.Β.ΕΛΠΑ είναι η παροχή πρώτων βοηθειών στα έκτακτα και απρόβλεπτα περιστατικά ακινητοποίησης των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που συμβαίνουν κατά την οδήγηση στο οδικό δίκτυο της χώρας.
Η Ο.Β.ΕΛΠΑ προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κάθε είδους επιβατικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ανεξαρτήτως κυβισμού μηχανής, καθώς και σε ημιφορτηγά αυτοκίνητα ως 2,5 τόνους μεικτού φορτίου με μονούς τροχούς στον πίσω άξονα.
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ

Αν η βλάβη δεν μπορεί να επισκευαστεί επί τόπου, η Ο.Β.ΕΛΠΑ ρυμουλκεί το όχημα σε τοπικό συνεργείο της προτίμησης του συνδρομητή. Εφόσον οποιαδήποτε βλάβη επισκευάζεται επί τόπου, η Ο.Β.ΕΛΠΑ δεν έχει την υποχρέωση να ρυμουλκήσει το όχημα.

Όταν ο συνδρομητής βρίσκεται εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας του και το όχημά του χρειασθεί ρυμούλκηση, διότι δεν επισκευάζεται τοπικά, η Ο.Β.ΕΛΠΑ θα μεταφέρει δωρεάν το όχημα στον τόπο μόνιμης κατοικίας που έχει δηλωθεί στην ΕΛΠΑ και θα το παραδώσει στον ίδιο ή σε άτομο που θα έχει εξουσιοδοτηθεί σχετικά στην έγγραφη αίτηση-δήλωση του εσωτερικού επαναπατρισμού. Η μεταφορά μπορεί να γίνει σε πλησιέστερη πόλη του τόπου κατοικίας, εφόσον απαιτείται η επισκευή από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή αντιπροσωπεία που δεν υπάρχει στην περιοχή της μόνιμης κατοικίας του συνδρομητή.
Στην παραπάνω περίπτωση εσωτερικού επαναπατρισμού, η Ο.Β.ΕΛΠΑ αναλαμβάνει τη μεταφορά μόνο του οχήματος, χωρίς επιβάτη και χωρίς αποσκευές ή πρόσθετα αντικείμενα. Αν κάποιο πρόσθετο αντικείμενο δεν είναι δυνατό να αφαιρεθεί από το όχημα θα πρέπει να αναφερθεί στην αίτηση-δήλωση του εσωτερικού επαναπατρισμού. Για αντικείμενα που δεν αναγράφονται στη δήλωση, η ΕΛΠΑ δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.


Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.